میبد پایلوت طرح مالچ پاشی زیستی در استان

فرماندارمیبد در سفر به تهران و دیدار با رئیس و معاونین مرکز پژوهشگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با اشاره به خسارت‌های جبران‌ناپذیر طوفان که هرساله موجب تصادف‌های زنجیره‌ای در جاده ترانزیتی میبد-یزد می‌شود خواستار حل این مشکل شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری میبد، فرماندارمیبد بابیان اینکه از نوزده کانال بحرانی در کشور یکی کانال باد شهرستان میبد است که در حوزه آبخیزداری به مساحت هفده هزار هکتار است افزود: با تصویب طرح کانون‌های بحرانی فرسایش بادی در سال 85، دو هزار هکتار از این اراضی نهال‌کاری شده است.

فلاح گفت: در این طرح برای جلوگیری از طوفان و گردوخاک و تثبیت شن و فرسایش باد و افزایش فضای سبز در مسیر جاده ترانزیتی و حفاظت از روستاهای اطراف و شهرک صنعتی، پروژه عملیات بیولوژیک، مالچ پاشی، قورق و نهال‌کاری در آبراهه‌ها در نظر گرفته‌شده است.

فلاح افزود: در جلسه‌ای که با رئیس و معاونین مرکز پژوهشگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری داشتیم؛ شهرستان میبد به‌عنوان پایلوت طرح مالچ پاشی زیستی در استان قرار گرفت که این مالچ پاشی زیستی و ارگانیک علاوه بر نفوذپذیری و جلوگیری از فرسایش خاک، باعث رشد مطلوب گیاه می‌شود.

فلاح خاطرنشان کرد: شهرستان میبد تمام امکانات لازم و راه‌اندازی ایستگاه طرح مالچ پاشی را به‌زودی برای اجرای این طرح آماده خواهد کرد.