بخشدار مرکزی میبد:

معرفی میبد به زبان‌های مختلف از اهداف کمیته گردشگری است

بخشدار مرکزی شهرستان میبد در بازدید از دفتر خبرگزاری ایسنا به تشریح ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و گردشگری این شهرستان پرداخت و گفت: شهرستان میبد با هزار هکتار بافت تاریخی و جای دادن کهن دژ نارین قلعه، یخچال خشتی، چاپارخانه، کاروانسرای شاه‌عباسی و ده‌ها آسیاب آبی و ساباط در دل خود یکی از شهرهای گردشگری استان به شمار می‌رود.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری میبد، محمد شیبانی بابیان اینکه رسانه‌ها به‌ویژه خبرگزاری ایسنا می‌تواند این ظرفیت‌های گردشگری را در سطح کشور و جهان معرفی کند افزود: امروز رسانه‌ها وسیله‌ای ارزشمند در معرفی ظرفیت‌های تاریخی و فرهنگی در توسعه و آبادانی و ایجاد اشتغال و اقتصاد پایدار می‌توانند ایفای نقش کنند.

 شیبانی از راه‌اندازی کمیته گردشگری در شهرستان میبد خبرداد و تصریح کرد: شناسایی و رفع مشکلات گردشگری و معرفی ظرفیت‌های گردشگری میبد به زبان‌های مختلف ازجمله مهم‌ترین اهداف راه‌اندازی این کمیته است.

بخشدار میبد با اشاره به فعالیت‌های خود در تحقق اقتصاد مقاومتی و اولویت‌های این بخش‌بر افزایش راندمان تولید روستائیان در بخش‌های مختلف تأکید کرد و گفت: بخشداری مرکزی در راستای توسعه و آبادانی روستاها، درصدد حمایت از مشاغل خانگی در جهت ارتقاء سطح معیشت روستائیان و توجه به نخبه پروری و ایجاد طرح‌های اقتصادی و اشتغال‌زا است.

 شیبانی توسعه دامداری به‌جای کشاورزی و پرورش بز سانن در روستاهای بخش مرکزی را یکی از طرح‌های زودبازده و اشتغال پایدار عنوان کرد و افزود: باید با ایجاد اشتغال و برداشت مشکلات از پیش پای روستائیان از مهاجرت آن‌ها به حاشیه شهرها جلوگیری و روستاها را بار دیگر به حیات و سرزندگی و فعالیت و پویایی برگردانیم.

وی کمبود آب را یکی از مشکلات اساسی روستاها برشمرد و گفت: کشاورزی روستاها باید به سمت طرح‌های راهبردی و آبیاری‌های تحت‌فشار و گلخانه‌ای‌ هدایت شوند.

شیبانی پرداخت تسهیلات شش‌درصدی در حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی و بازآفرینی روستاها باهدف حفظ کاربرد اماکن مختلف، بازاریابی ظرفیت‌های گردشگری شهرستان میبد و استفاده از ظرفیت فضاهای مجازی و شبکه‌های اجتماعی در روستاها را از اولویت‌های کاری خود برشمرد.