معاون صنایع‌دستی کشور:

آمادگی استان‌ها در نورز امسال بهتر و بیشتر بوده است

معاون صنایع‌دستی کشور به همراه حسین فلاح فرماندارمیبد و مسئولین میراث فرهنگی استان از ظرفیت‌های گردشگری شهرستان میبد بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری میبد، بهمن نامور مطلق در حاشیه این بازدید گفت: شهرستان میبد یکی از شهرستان‌های پرظرفیت در حوزه هنرها و صنایع‌دستی زیلو، سفال و کار بافی و یکی از قطب‌های میراث کشور است که موجب شده به یکی از کانون‌های مهم گردشگری کشور تبدیل شود.

بهمن نامور مطلق افزود: با تلاش‌هایی که مسئولین میراث فرهنگی و فرماندارمیبد انجام داده است؛ میبد آینده خیلی درخشانی خواهد داشت.

نامور مطلق با اشاره به معرفی هنر صنعت زیلوی میبد به‌عنوان نامزد جهانی گفت: شهرستان میبد در کنار دیگر شهرستان‌ها یکی از نامزدهای جدی شهر جهانی است.

وی بابیان اینکه در ایران سه چهار شهر ملی بیشتر نداریم و در حال حاضر میبد به‌عنوان شهر ملی معرفی‌شده است و این خود امتیاز بسیار مهمی است افزود: برای ثبت جهانی هم باید در ستاد کارشناسی خارجی و داخلی در کنار بقیه مطرح شود و تا سه چهار ماه دیگر مشخص خواهد شد که نامزد ما به شورای جهانی ارسال خواهد شد یا نامزد دیگری خواهیم داشت.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور گفت: ایران اسلامی حتی نسبت به کشورهای چین و هند که ازلحاظ جمعیت و وسعت بیشتر از ما هستند؛ بیشترین صنایع‌دستی دنیا به دلیل تنوع قومی و اقلیمی داریم و همه شهرستان‌ها انتظار دارند صنایع‌دستی ویژه‌شان ثبت شود اما تلاش ما این است تا آنجا که امکانات و ظرفیت و سهم ما اجازه می‌دهد این موضوع را در سطح کشور انجام دهیم.

معاون صنایع‌دستی کشور گفت: از آمادگی استان‌ها به‌ویژه استان یزد در سفرهای نوروزی امسال خبرداد و گفت: خوشبختانه آمادگی هتل‌ها، رستوران‌ها و ظرفیت‌های بوم گردی نسبت به گذشته بهتر و بیشتر شده است و مردم هم بیش‌ازپیش از ظرفیت‌های گردشگری خودشان استفاده می‌کنند.

بهمن نامور مطلق بابیان اینکه این ظرفیت‌ها باعث می‌شود مردم گردشگری را جز فعالیت‌های روزمره‌شان قرار و تعطیلات را با خانواده به گردش بروند افزود: از طرف دیگر مردم به دنبال ارتقاء فرهنگ گردش پذیری هستند که باعث می‌شود ما کم‌کم ظرفیت‌های ناشناخته این حوزه را کشف کنیم تا در کنار آن صنایع‌دستی، سنتی و غذایی گوناگون رشد هم کند.

نامور مطلق خاطرنشان کرد: خوشبختانه گردشگری باعث شده است که شهرهای ما به سمت حفظ هویت خود گام بردارند و دنبال نشانه‌ها و اصالت‌های خودشان باشند و هر شهری سعی می‌کند اگر نمادی دارد آن را تقویت کند که این‌ها همه برکاتی است که نوروز و آیین‌های نوروزی برای مملکت ما داشته و هرروز این ظرفیتی که برای ما به‌عنوان میراث فرهنگی به یادگار گذاشتند بیشتر شناخته می‌شود.