گره کور فولاد میبد امسال باز می‌شود

فرماندارمیبد با اشاره به‌قصد واگذاری فولاد میبد به سرمایه‌گذارانی جدید وعده داد: مصمم هستیم امسال فولاد میبد را از این حالت خارج کنیم و گامی روبه‌جلو برای این واحد تولیدی برداریم.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری میبد، با توجه به اعلام ورشکستی و تعطیلی شرکت فولاد میبد در سال 88 و بیکار شدن حدود 400 نفر از کارمندان، بعد از هفت سال با تبلیغات رسانه‌ای این شرکت در تاریخ 22 بهمن 95 شروع به کار و نیروهای موردنیاز خود را جذب کرد.

ولی این بار نیز فعالیت شرکت فولاد میبد طولی نکشید و ظرف کمتر از یک سال در مرداد 96 مجدداً تعطیل و حدود 300 نفر از پرسنل این شرکت بیکار شدند.

فرماندارمیبد در مصاحبه با خبرنگار یزد آوا در واکنش به تعطیلی مجدد این واحد فولادی گفت: بحث فولاد میبد یک قصه طولانی و غمنامه بزرگ است که شاید آن‌هایی که باعث‌وبانی آن بودند قصد داشتند حرکت خوبی هم انجام دهند ولی در چند مرحله یک سری تصمیماتی گرفته شد که غیر فنی بود. ازجمله در مرحله آخر که این مجموعه را از طریق خصوصی‌سازی با یک قیمت کم برای فولاد - در حد پنج، شش میلیارد - به مزایده گذاشته‌اند. درنتیجه شرکتی هم آمد که هم مسئولانِ قبل از بنده و هم بنده همکاری خوبی با آن‌ها داشتیم تا تقویت شوند ولی خُب به‌هرحال یک سری مشکلات، مباحث کلان و مباحث فنی برایشان پیش آمد که درنتیجه اندکی بعد از آغاز به کار مجدداً تعطیل شد.

حسین فلاح با اشاره به‌قصد واگذاری فولاد میبد به سرمایه‌گذارانی جدید وعده داد: مصمم هستیم امسال فولاد میبد را از این حالت خارج کنیم و گامی روبه‌جلو برای این واحد تولیدی برداریم.

وی افزود: به همین منظور در سال جدید جلسه‌ای با آیت‌الله اعرافی و نماینده تفت و میبد در این خصوص داشتیم، هفته آینده نیز جلسه‌ای با معاون استاندار داریم و امیدواریم سرمایه‌گذارانی با نگاه جدید در این قسمت وارد شوند.

فلاح در پاسخ به سؤالی در مورد نحوه تأمین آب این واحد و همچنین مسائل زیست‌محیطی آن نیز گفت: واقعیت این است که در سال 72 دو هزار سهامدار سهام فولاد میبد را خریداری کردند، و خیلی‌ها به این منظور حتی طلای همسرانشان را نیز فروختند. همان زمان یک مجوز ۵۰ لیتر در ثانیه آب هم به این پروژه اختصاص داده شد.

وی ادامه داد: به‌هیچ‌وجه ادامه کار فولاد به این شیوه با این مکانیزم و دستگاه‌ها و تشکیلات توجیه فنی ندارد و باید به سمت شیوه‌های مصرف کمتر آب و تغییرات ویژه‌ای رفت تا توجیه فنی داشته باشد و مخاطرات زیست‌محیطی و آلایندگی آن نیز کمتر شود.