به گزارش روابط عمومي فرمانداري شهرستان ميبد : جلسه شورای اداری شهرستان میبد با حضور آیت الله اعرافی امام جمعه میبد، سیدحسینی معاون امور عمرانی، مهندس رضایی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری یزد، کرباسی معاون امور هماهنگی سازمان بهزیستی کشور، مدیر کل بنیاد شهید استان، مدیرکل بهزیستی استان و مسئولین و روسای ادارت شهرستان میبد و همچنین برخی فعالین اقتصادی و سیاسی در مصلی بزرگ حضرت آیت الله اعرافی برگزار شد.

فرماندار میبد در این مراسم، ضمن خیرمقدم به حضار اعتبارات تخصیصی به شهرستان میبد را با توجه به الحاق ندوشن به این شهرستان ناکافی دانست و از دست اندرکاران در شهرستان خواست اعنبارات مربوط به  سال گذشته را پیگیری و هزینه کنند.

وی همچنین اعتبارات سال ۹۳ شهرستان میبد را نزدبک به ۱۱ میلیارد تومان برشمرد.

فلاح افزود: از سال ۱۳۷۲ سه محور صنعت، آموزش عالی و میراث فرهنگی در شهرستان میبد تعریف شده است که با تلاش مدیران و عنایت ویژه آیت الله اعرافی و مرکز استان اقدامات خوبی در این زمینه ها برداشته شده است.

فرماندار میبد تصریح کرد: شهر میبد یک شهر صنعتی است و خیرین در این شهر جلودار عرصه های فرهنگی و آموزشی هستند.

وی اضافه کرد: با این وجود نباید این نگاه شکل بگیرد که چون در میبد پول و سرمایه است اعتبارات کمتری برای این شهرستان لحاظ شود.

فلاح سهم خیران در هزینه کرد شهرستان را ظرف شش ماه گذشته ۳ میلیارد تومان در حوزه آموزش برشمرد و افزود: خیران میبدی طی شش ماه گذشته حدود ۳میلیارد تومان در بخش های مختلف آموزش و پرورش هزینه کرده اند که در کشور بی نظیر است.

وی تصریح کرد: در بخش صنعت نیز یک سری آفت و آسیب هایی وجود دارد که جلسات متعددی در این رابطه تشکیل شده است و بحث های مختلفی از جمله بحث مهاجرین مطرح شده است.

فرماندار میبد در پایان اظهار داشت: امیدواریم با تعامل میان جناح های سیاسی با حفظ اعتقادات سیاسی برای پیشبرد منافع شهرستان در کنار یکدیگر باشیم و به هم کمک کنیم.

 

در ادامه جلسه حضرت آيت الله اعرافي برگزاری این نشست در ماه مبارک رمضان در مصلی را از جنبه نمادين و بسيار مهم دانست و افزود: در منطق اسلام مسجد جایگاهی است که در آن عبادت با خدمت به خلق گره خورده است و از سوی دیگر ماه مبارک رمضان هم بهار قرآن عبادت دعا و نیایش با خداست و در عین حال بهار نیازمندان و خدمت به نیازمندان است و خادمان ملت در خانه خدا و حضور مردم با دهان روزه در ماه مبارک رمضان حکایتگر الهام های بزرگ است.

آیت الله اعرافي در بخش اول بيانات خود با تاكيد بر سلامت نظام اداري گفت : در ماه مبارک رمضان باید تقوا کسب کرد اما برای مسئولين که در جایگاه خدمت قرار دارند تقوای الهی و سازمانی امری مهم و اساسی است.

وي ، نظام اداری سالم را امنيت و آرامش در فضاي اجتماعي ، سياسي ، فرهنگي و خدماتي خواند و افزود: یک نظام اداری که وقت شناس ، منظم، پاسخگو و از فساد اداری مبرا باشد جامعه را امن ، سالم و رو به پیشرفت قرار می دهد و مسئولان ادارات و ما بعنوان خادمان و مسئولان مردم در نظام اسلامی ، مهمترین وظیفه ای که بر دوش داريم اين است که دستگاه اداری خود را سالم ، منظم و مبرا از اشتباه و گناه قرار دهيم.

عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با بيان اينكه نظام اداری که در آن فساد ، رشوه ، پارتی بازی ، جابه جایی نباشد و نسبت به اموال بیت المال حساسیت داشته باشد و به برنامه که حق جامعه است توجه كند دستگاه سالم و پاسگخو است تصريح كرد : این دستگاه اداری می تواند در خدمت مردم باشد و وظیفه ما سامان دادن یک چنین دستگاهی است .

آیت الله اعرافي در ادامه با برشمردن شاخص هاي نظام اداري سالم گفت : استان يزد با  پيشينه فاخر و درخشان ايماني و تقوايي كه دارد مي تواند در ارزيابي هاي دقيق نظام اداري از استانهاي سالم ، ‌قوي و پيشرو در كشور باشد .

امام جمعه ميبد در بخش ديگر از بيانات خود با اشاره به ظرفيت ها و قابليت هاي همه مناطق استان گفت : امروز استان يزد به ويژه مناطق اردكان و ميبد يك پيكره و مجموعه شده است و بايد تلاش کنیم مجموعه استان را یک پیکره ببینیم.

وي افزود: بايد تلاشمان این باشد که این مجموعه بتواند مسیر کلان و بزرگی را طی کند چرا كه بسیاری از مسائل در هر منطقه وجود دارد كه قابل تفكيك از مناطق ديگر نيست .

عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي ، مساله آب و محيط زيست و مهاجرت را از مسائل كلان استان برشمرد و افزود : براي حل اين مسائل نگاه كلان استاني و فرامنطقه اي و ملي لازم است و بايد همه مسئولين در كنارهم و در خدمت مردم باشند.

آیت الله اعرافي ، مهاجرت و حضور غيربومي ها را دومين مقوله مهم در استان بيان كرد و افزود: در اين باره دو طرح كوتاه مدت و بلند مدت از سوي دادگستري و فرمانداري در شهرستان ميبد در حال انجام است كه نقاط زيادي در اين طرح ها آمده است اما نباید با مقوله مهاجرت با نگاه تعصبی و ناسیونالیستی برخورد کرد ؛ بلكه بايد نگاه به کرامت انسانها همشهریان و هم وطنان و همکیشان در اين طرح مورد توجه باشد.

امام جمعه ميبد ، رشد صنعت و ‌آموزش عالي و توسعه صنعت توريسم را از عوامل مهم مهاجرپذيري استان برشمرد و با تاكيد بر دقت در چارچوب قوانين به مقوله مهاجرت و غيربومي ها گفت : مقوله مهاجرت مقوله پيچيده و حساس است كه آينده استان به آن گره خورده است بنابراين مدیریت و مهندسی مهاجرت بايد نه با برخورد های خشن بلکه بايد همراه با  تکریم ، نگاه جامع  و هماهنگ با فرهنگ و آداب و رسوم باشد.

وي ، محيط زيست و آلايندگي ها را سومين اولويت بزرگ استان خواند و با تاكيد بر ضرورت مهندسي كلان صنعت در دشت اردكان – يزد گفت : هرچند بايد به رويكردهاي مناسب در صنعت توجه كرد و صنعت را به سمت صنايع كم آب  خواه و پاك هدايت كرد؛ اما بايد بخش كشاورزي و فضاي سبز در استان را هم مهم شمرد و اين نيازمند همكاري و هماهنگي استانداري را مي طلبد.

آیت الله اعرافي ، آب را يكي از اولويت هاي مهم استان عنوان كرد و با قدرداني از تلاش هاي انجام شده در اين زمينه تصريح كرد: انتقال آب در طرح هاي آينده استان گشايش وسيعي را ايجاد نمي كند و بايد با نگاه صرفه جويي و مصرف بهينه علمي و كارشناسي باشد.

امام جمعه ميبد در ادامه با اشاره به اجراي طرح نظام سلامت و بهداشت در سطح كشور و استان گفت : در مساله سلامت اقدام خوبی که دولت انجام داد جای قدرداني دارد اما انتظار مي رود؛ مجموعه دست اندرکاران بهداشت و درمان و سلامت هم به درستی بتوانند این پروژه را انجام دهند و دولت هم با گرفتاری هایی که در بودجه و اعتبارات دارد بتواند این مقوله را پشتیبانی کند.

عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي سپس با اشاره به چشم انداز استان در حوزه روانسازي ترافيك و تسهيل در حمل و نقل عمومي بر توجه به طرح قطار شهري از مسير اردكان ، ميبد ، اشكذر ، زارچ و يزد گفت : به دلیل گسترش منطقه استان در حوزه صنعت ، دانشگاه علم و فرهنگ و توریسم و میراث فرهنگی اتصال و ساماندهي اين مسير به راههاي كلان و قطار ميانشهري براي تسهيل در حمل و نقل عمومي از مقوله هايي است كه مسئولين ارشد استان بايد به اين مقوله توجه كنند.

وي در بخش پاياني بيانات خود با اشاره به ۳۰ اولويت شهرستان ميبد از مديران دستگاها خواست هر دستگاهي در جذب بودجه در نگاه بلندمديت و پيشبرد پروژه هاي كه بخصوص در حوزه فرهنگ و ورزش كه نياز نسل جوان است تلاش كند.

امام جمعه ميبد بر توسعه حاشيه شهرها و روستاها به ويژه مناطق الحاقي بفروئيه و ندوشن تاكيد كرد و افزود: مجموعه استان بايد به شهرستان ميبد كه در آستانه صدهزار نفري است و از ظرفيت هاي بالايي برخوردار است توجه كند.

 

 

سيد حسيني معاون عمراني استاندار در جلسه شوراي اداري شهرستان ميبد اظهار داشت  : ۵۷ هزار پروژه نیمه تمام در سطح کشور و ۳ هزار و ۴۰۰ پرژه نیمه تمام عمرانی در سطح استان وجود دارد كه اگر تخصیص اعتبارات به روال سالهای گذشته باشد و قیمت ها بر اساس سال هاي گذشته تغییر نکند بیست سال طول می کشد که این پروژه های نیمه تمام را تمام كرد.

سيد حسيني با بيان اينكه نبايد به فكر تعريف پروژهاي جديد بود تصريح كرد : شورای برنامه ریزی فقط پروژه هايي كه از پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد برخوردارند را در الويت قرار داده است و رویکرد دولت هم همین است.

وي با اشاره به  آیین نامه های سال۹۳ افزود: تخصیص اعتبار فقط به پروژه های با پيشرفت فيزيكي ۸۰ درصد تعين شده است و رويكرد ما هم همين است اما واقعيت اين است كه در سطح استان خیلی از پروژه های بالای ۸۰ درصد كه شاید خیلی توجیه فنی برای استان نداشت بايد به نوعي به بهره برداري برسد.

معاون عمراني استاندار با اشاره به دغدغه هاي مقام معظم رهبري در راستاي اقتصاد مقاومتي گفت : نگاهمان به پروژه های عمرانی و تخصیص ها و نوع کار بر اساس اقتصاد مقاومتی و دغدغه های مقام معظم رهبری است و بايد پروژه ها با کمترین هزینه و بیشترین بهره وری به اجرا دربيايد.

سيد حسيني با اشاره به بحراني بودن شرايط استان در مقوله آب گفت : استان يزد در مقوله آب به مرز بحران رسيده است و خط انتقالی و شاخه های که در سطح استان وجود دارد کفاف مصرف آب شرب را ندارد و در خیلی از شهرها دچار مشکل هستیم.

وي صرفه جویی را نخستين گام در عبور از اين بحران عنوان كرد و افزود : براي عبور از بحران آب در استان چهار پروژه مورد توجه است ؛ خط انتقال دوم و خط انتقال از خليج فارس از جمله اين پروژه هاست كه براي استفاده از اعتبارات فاي نانس كشوري ، كنسرسيومي در استان تشكيل شده است .

معاون عمراني ، صرفه جویی و استفاده بهینه از مصارف آب در بخش کشاورزی ، مصارف خانگی و صنعتی را يكي ديگر از راههاي مقابله با بحران آب در استان خواند و افزود: همه دستگاهها و شهرداری ها بايد هرچه زودتر نسبت به جداسازي آب شرب از فضاي سبز اقدام كنند .

سيد حسيني بهره گيري از پس آب را يكي ديگر از اين شيوه مقابله با بحران آب دانست و گفت : شهرهايي كه از اين ظرفيت برخوردارند بايد از پس آب موجود در فضاي سبز بهره برداري كنند.

وي آلودگي هاي زيست محيطي را يكي ديگر از مشكلات استان خواند و افزود: به علت توسعه صنعت در استان امروزه شاهد آسيب هاي زيادي هستيم و بايد با توجه به كمبود آب در استان به سمت صنايع كم آب خواه و پاك حرك كرد و سرمايه داران را به اين سمت هدايت كرد .

وي با اشاره به جايگاه استان در صنعت توريست و گردشگري گفت : بر اساس محدوديت هايي كه استان در حوزه هاي آب ، محيط زيست دارد ، ميراث فرهنگي جايگزين مناسبي براي اشتغال زايي و حل مشكل بيكاري در استان است كه استان براي حفظ ميراث و احياء و بهره برداري از اين مقوله آن را جزء اولويت هاي اصلي خود قرار داده است .

معاون مديريت و منابع انساني استاندار در جلسه شوراي اداري شهرستان ميبد ، یکی از ۸ برنامه اساسي در استان را مهندسی ساختار دولت برشمرد و افزود: امروز میبد با توجه به دو بخش الحاقی در مهندسی ساختار و تقسیمات و تشکیلات اداری باید تلاش كند .

رضايي معاون مديريت و منابع انساني استاندار نيز در اين جلسه و طي سخاني بيان داشت :  ، توجه به تفكر و تعلق ، توسعه علمي ، توجه به كار و تلاش و دانش ، مسئوليت اجتماعي و روحيه جمع گرايي و توجه به مكارم اخلاقي و معنويت را چهار عنصر شكل گيري تمدن اسلامي بر شمرد و افزود: همه اینها در کشور ایران اسلامی ما بعد از انقلاب در قوانین و مقرارت اسلامی و قانون اساسی و نظام اداري به كارگرفته شد و امروز هم بايد اين عناصر مورد توجه قرار بگيرد.

عباسعلي رضايي در ادامه با اشاره به سياست هاي رهبر معظم انقلاب در پيشبرد كشور گفت : تمام قوا بویژه دستگاه های دولتی و نظام اداری ۲۶ سیاست را كه از سوي مقام معظم رهبري با توجه به قانون و توسعه خدمات كشوري و قانون اساسي اعلام شده است بايد گامهاي اساسي را بردارند.

وي با بيان اينكه دولت تدبیر و امید در دو سه ماه گذشته نقشه راه اصلاح اداری را به همه وزارت خانه ها و دستگاه هاي اجرايي  ابلاغ کرده است گفت : ۳۰ برنامه در ۵۰ دستگاه در استان اعلام شده که در ۸ برنامه اساسی مشخص در استان در حال پي گيري است .

رضايي یکی از ۸ برنامه اساسي در استان را مهندسی ساختار دولت برشمرد و افزود: امروز میبد با توجه به دو بخش الحاقی در مهندسی ساختار و تقسیمات و تشکیلات اداری باید تلاش كند .

معاون مديريت و منابع انساني استاندار ، دولت الکترونیک و جمع اوری اطلاعات را دومين برنامه استان عنوان كرد و گفت : يكي از دغدغه هاي استان حركت به سمت فناوري هاي است كه لازمه توسعه پايدار و صنايع آلاينده در استان است و اين تحقق نمي يابد جز با راه اندازي دولت الكترونيك و جمع اوري اطلاعات .

رضايي ، سرمایه انسانی را لازمه سلامت اداري دانست و افزود: يكي ديگر از برنامه هاي استان ، سلامت اداری و فناوری های مدیریتی است و بايد حركت در مسير مسائل سنتي به دنبال شيوه هاي جديد مديريت در استان باشيم.