در حوزه گردشگری شهرستان اقدامات خوبی در سالهای اخیر صورت گرفته است
به گزارش روابط عمومی فرمانداری میبد، فرماندارمیبد در این نشست، تولید کاشی و سرامیک را اقتصاد غالب شهرستان میبد بیان کرد و گفت: در حال حاضر ۳۰ تا ۴۰ درصد کاشی و سرامیک کشور درمیبد تولید میشود.
حسین فلاح با اشاره به تاریخی بودن میبد، گردشگری را ازجمله فرصتهای سرمایهگذاری این شهرستان برشمرد و گفت: طی سالهای اخیر اقدامات خوبی درزمینهٔ مرمت بناها، راهاندازی بوم گردی، کمپهای گردشگری، رستورانهای سنتی و همچنین تلاش برای جذب گردشگر انجامشده است.
وی واقعشدن در مسیر جاده ترانزیتی زمینی و ریلی شمال ـ جنوب کشور، صنایعدستی، زیلوبافی و سفال و سرامیک، معادن سنگآهن و سنگهای تزئینی و ساختمانی، مکانهای حفاظت محیطزیست و مراکز تحقیقاتی بلدرچین را ازجمله مزیتها و فرصتهای سرمایهگذاری میبد اعلام کرد.
فرماندارمیبد گفت: احداث جاده ندوشن ـ ورزنه بهعنوان بخشی از مسیر یزد – اصفهان که حدود ۶۰ کیلومتر فاصله این دو استان را کاهش میدهد، ایجاد شهرکهای صنایعدستی، راهاندازی فرودگاه میبد، منطقه ویژه اقتصادی، اجرای طرح فاضلاب شهری، ثبت جهانی زیلوی میبد، احداث مرکز فناوری تولید، ارائه خدمات بانک داری و تجارت الکترونیک، راهاندازی بازارهای قدیم، راهاندازی کارگاه ساخت و تعمیر واگن و صدور مجوز پایانه صادراتی کاشی و سرامیک ازجمله اولویتهای سرمایهگذاری شهرستان است.
وی خاطرنشان کرد: در بخش معدنی، کشاورزی، انرژی خورشیدی، حملونقل و سایر بخشهای نیز اقدامات مؤثری در دست اجرا است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار یزد هم در پایان سخنان خود با اشاره به گزارشهای ارائه شده از سوی فرماندار شهرستان میبد در رابطه با فرصت های سرمایه گذاری این شهرستان در این نشست، تأکید کرد: آشنایی با ظرفیت شهرستانها اتفاق بسیار خوبی است که مرکز خدمات سرمایه گذاری به آن پرداخته و لازم است فایلی از مطالب ارائه شده تهیه شود و در اختیار عموم قرار گیرد .