بومیسازی دستگاه ابر«چمفراسکورینگ» کاشی و سرامیک در میبد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری میبد به نقل از ایرنا، «محمدجواد احمدی» بخشدار مرکزی میبد گفت: ۱۳۹۸ از سو، مقام معظم رهبری سال رونق تولید نامگذاری شده است به همین دلیل جوانان میبدی توانستهاند مشابه خارجی دستگاه یادشده را که با ۱۵ میلیارد ریال از خارج کشور تأمین و خریداری میشد، تولید کنند.
احمدی تصریح کرد: با ساخت این دستگاه از خروج حدود ۵۰ درصد ارز از کشور جلوگیری میشود، همچنین خدمات پس از فروش برای کسب رضایت تولیدکنندگان صنعت کاشی و سرامیک توسط جوانان نخبه ارائه میشود.
همچنین سازنده دستگاه یادشده گفت: این وسیله بزرگترین چمفراسکورینگی است که در میبد ساختهشده و دارای چهار تسمه است که کالیبره کردن کاشی را انجام میدهد.
سجاد رنجبر افزود: با یک تیم پنجنفری از ابتدای سال ۹۸ شروع به ساخت ۲ دستگاه برای صنعت کاشی و سرامیک کرد و انشاءالله تا ۲ هفته دیگر این ۲ دستگاه در حوزه صنعت کاشی و سرامیک میبد استفاده میشود.
وی خاطرنشان کرد: انگیزه آنها این است بتوانند با ساخت قطعات مهم صنعت کاشی که از خارج تأمین میشود و هزینههای گزافی را نیز به صاحبان سرمایه تحمیل میکند در راستای خدمت به اقتصاد و صنعت کشور به کار گرفته شود.
مسئول کارگاه هم گفت: «الک ویبره، الک پودر خشک، شبکه کار ول پرس، چمفر یکطرفه و ساک شن» از قطعات صنعت کاشی است که از سال گذشته تابهحال در این کارگاه به دست جوانان ساختهشده است.
غلامرضا رنجبر در ادامه عزم و اراده خود و دیگر جوانان شاغل در این کارگاه را ساخت تمام قطعات صنعت کاشی و سرامیک و بومیسازی آنها در شهر میبد در سال رونق تولید عنوان کرد.
به گفته یکی از سفارشدهندگان این دستگاه که در صنعت تولید کاشی فعالیت دارد، این قطعه به لحاظ صرفه اقتصادی و کیفیت نسبت به نمونه خارجی خیلی بهتر است و برای حمایت از صنعت داخلی این دستگاه را خریداری کرده است.
اسلامی در ادامه به قیمت مناسب و رضایت از روند ساخت دستگاه اشاره کرد و تهیه آن صرفهجویی اقتصادی در حوزه صنعت استان و میبد برشمرد.
ساخت سالانه ۱۲ عدد از دستگاه چمفراسکورینگ، ۹۰ میلیارد ریال صرفه اقتصادی برای کشور دارد.