معاون فرماندارمیبد:

با اصلاح سبد غذایی می‌توان شاخص‌های سلامت را در جامعه بالا برد


جلسه هماهنگی برگزاری جشنواره طبخ آبزیان با حضور معاون فرماندارمیبد، مدیرکل شیلات استان و مدیر مرکز تحقیقات دیابت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری میبد، معاون فرماندارمیبد در این جلسه بابیان اینکه عامل بسیاری از بیماری‌های جامعه امروز ازجمله دیابت و قلبی و عروقی به برنامه‌های نادرست سفره غذایی خانواده‌ها برمی‌گردد گفت: مصرف آبزیان به‌ویژه ماهی در سلامت خانواده‌ها مهم است.

سید محسن فلاح افزود: مسئولین جهاد کشاورزی و شیلات باید در جهت مصرف ماهی و سایر آبزیان فرهنگ‌سازی کنند تا مردم با اضافه کردن مصرف ماهی در سبد غذایی خود سلامت خود را تأمین کنند.

فلاح با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره طبخ ماهی، شیوه خوبی برای آشنا کردن خانواده‌ها با نوع پخت و مصرف این غذای سالم است گفت: برگزاری سومین جشنواره طبخ ماهی در آینده نزدیک در شهرستان میبد قطعاً با استقبال خانواده‌ها روبرو خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: امروزه با اصلاح سبد غذایی و سفره رنگین از غذاهای سالم که به‌وفور در دسترس است می‌توان شاخص‌های سلامت را در جامعه بالا برد.

معاون فرماندارمیبد تأکید کرد: استفاده از گوشت سفید که چربی کمتری دارد و سرشار از پروتئین است که در غذاهای دریایی و ماهی یافت می‌شود را باید خانواده‌ها جدی بگیرند و از این نعمت خدادادی در سلامت خود بهره ببرند.




آدرس کوتاه :