خطيب جمعه شهرستان ميبد :


به نقل از میبد آدینه ، حجت الاسلام محمدآقا اعرافي با بيان اينكه ما با امضاء توافق نامه ژنو با گروه 1+5 صداقت خود را نشان داديم و همانطوركه مقام معظم رهبري فرمودند: ما جلو مي رويم كه نگويند اهل صلح و توافق با ديگران نيستيم تصريح كرد : اما در خصوص پايبندي امريكا به اين توافق نامه خوشبين نيستيم .
خطيب جمعه ميبد با اشاره به ياوه گويي هاي دولت مردان امريكا در اجلاس سران صهيونيستي گفت : امروز رئيس جمهور امريكا نوكر دست بسته اي است كه قلاده صهيونيست ها برگردن اوست .
حجت الاسلام محمداقا اعرافي خطاب به جان كري و دولت مردان و مقامات مستكبر اروپاي در بي اهميت شمردن توافق نامه ژنو گفت : امريكا و مقامات مستكبر اروپايي جرائت دست بردن به اين توافق نامه ندارند و اگر آنها همچنان از روي ميز بودن گزينه نظامي دم مي زنند ما ملت ايران به تاسي از مقام معظم رهبري به آنها مي گوييم ؛ در برابر گزينه نظامي آنها ، گزينه مقاومت ، پايداري و ايستادگي ملت ايران هم روي ميز است .
وي در بخش ديگر از سخنان خود با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري در شوراي انقلاب فرهنگي گفت : يكي از بحث هاي مهم مقام معظم رهبري در شوراي عالي انقلاب فرهنگي اهميت و جايگاه زبان فارسي و تلاش براي توسعه آن است و امروز بايد در همه رسانه هاي مكتوب ، شنيداري و ديداري ، فرهنگ زبان فارسي نهادينه و گسترش پيدا كند.
امام جمعه موقت ميبد افزود: متاسفانه گاهي احساس مي شود برخي با بكاربرد واژه هاي زبان بيگانگان به جاي لغت اصيل فارسي بر آن افتخار مي كنند افزود ؛ در حالي كه بايد جايگاه زبان فارسي در سخنراني ها و رسانه ها با هماهنگي حفظ و گسترش يابد .
حجت الاسلام محمدآقا اعرافي ، اهميت دانشگاه را دومين محور بيانات رهبر عظيم الشان انقلاب در شوراي عالي انقلاب فرهنگي خواند و افزود: به بيان مقام معظم رهبري ، دانشگاه ها نبايد جولانگاه احزاب و گروههاي سياسي شود چرا كه دانشجو دانشگاه را مي سازد و پوياي ايجاد مي كند و اگر همراه با دين ، سياست و علم باشد در جامعه موثر خواهد بود.
امام جمعه موقت ميبد ، تهاجم فرهنگي را سومين محور بيانات رهبر عظيم الشان انقلاب در شوراي عالي انقلاب فرهنگي برشمرد و تصريح كرد : امروز كه دشمن با انواع سي دي ،‌ فيلم و فضاهاي مجازي نسل جوان ما را هدف قرار داده است بايد در مقابل هر تك دشمن پاتك بزنيم و دولت همگام و همصدا با ملت و هنرمندان با توليد فيلم هاي فاخر و فرهنگي درجا انداختن باورهاي ديني و مذهبي در ذهن نسل نوجوان و جوان با دشمنان مقابله كنند.
حجت الاسلام محمدآقا اعرافي بيست و پنجم آذر هفته پژوهش را گرامي داشت و افزود: بخش عمده گسترش و تعميق علم در دنيا كه پايه پيشرفت ايران اسلامي در دهه پيشرفت و عدالت هم است تحقيق و پژوهش است .
امام جمعه موقت ميبد با بيان اينكه اگر مقوله تحقيق و پژوهش در مراكز علمي ، آموزشي و حوزوي ما نباشد آن دانشگاه و مركز مرده است ؛ تحقيق و پژوهش را سرچشمه مراكز آموزشي خواند و تصريح كرد : همه متون دروس بر پايه تحقيق و پژوهش شكل مي گيرد و بايد مقوله تحقيق و پژوهش در همه مراكز علمي ، دانشگاهي ، آموزشي و حوزوي مورد توجه قرار بگيرد .
وي ، لازمه تحقيق و پژهش را عملگرايي و كارآمدي دانست و افزود: رسيدن به رتبه علمي و ارائه مقالات در معتبرترين مجلات دنيا تنها امتياز علمي است و دردي از جامعه را درمان نمي كند بنابراين بايد تحقيق و پژوهش هدفدار، بر اساس نيازمندي هاي جامعه و پركردن خلاهاي كشور انجام شود.
حجت الاسلام محمدآقا اعرافي بيست و هفتم آذر سالروز شهادت آيت الله دكتر محمد مفتح و هفته وحدت حوزه و دانشگاه را گرامي داشت و افزود: حوزه و دانشگاه دو قطب حساس و مغز متفكر در جامعه است كه مي تواند تمام ترقيات مملكت را رقم بزند و موجب تعالي و رشد علمي كشور شود .
اما جمعه موقت ميبد با اشاره به نقش ايران در تحول علم در دنيا گفت : اين دانشمندان ايران نظير ابوعلي سينا و زكرياي رازي بودند كه مايه رشد و تعالي علم در دنيا شدند و سرلوحه بيشتر علومي كه امروز در دانشگاهها تدريس مي شود بين علوم جديد و حوزه و دانشگاه جمع شد و در واقع كسي كه وحدت حقيقي را ايجاد كرد ابوعلي سينا و زكرياي رازي بودند.
خطيب جمعه ميبد خاطرنشان كرد : از وقتي كه اروپايي ها و دشمنان ، احساس كردند دين همراه با علم برايشان خطرناك است دانش را به همراه سياست وارد كشور كردند و رشته علم دين از هم جدا شد .
وي با بيان اينكه وقتي مقوله جدايي دين و علم به غلط در ذهن مردم نهادينه شود ديگر رشته علم و دين از هم گسيخته مي شود گفت : در زمان رژيم منحوس پهلوي اجازه حضور هيچ روحاني در دانشگاه داده نمي شد اما افرادي شجاع مانند شهيد آيت الله مطهري و مفتح توانستند افكار اسلامي وارد دانشگاه شوند و افكار اسلامي را در دانشگاهها گسترش دهند و وحدت حقيقي را بوجود آورند.
حجت الاسلام محمدآقا اعرافي بر اخلاص ،‌زهد،احترام به سنت هاي اصيل،توجه به واقعيت هاي جامعه ،‌ديد باز، وسعت نظر، نوگرايي و استفاده از روش هاي نوين در حوزه و دانشگاه تاكيد كرد و افزود: امروز بايد با تبادل امتيازات حوزه و دانشگاه با يكديگر و ايجاد وحدت ، رشد و تعالي ايران اسلامي مورد توجه دانشگاهها و حوزه ها باشد تا وحدت حقيقي محقق شود.